Надпреварата в Щутгарт винаги се  радва на страхотен интерес и

...
Надпреварата в Щутгарт винаги се  радва на страхотен интерес и
Коментари Харесай

Елитни тенисисти потвърдиха участие в Щутгарт

Надпреварата в Щутгарт постоянно се  радва на страховит интерес и притегля едни от най-хубавите тенисисти в света. Тази година няма да направи изключение, като някои топ имена към този момент потвърдиха присъединяване си в шампионата. Състезанието е от категория ATP 250, и ще започва незабавно след Ролан Гарос.

Очертава се, сред 10 и 16 юни, в немския град да се изявява много елитна компания, отпред с Александър Зверев. В предварителния лист с участници усещане прави името и на някогашния международен номер 1, Анди Мъри, който ще направи своето завръщане след контузия, на шампионата в Женева.

Все повече информации сочат, че това ще е последния сезон на британеца в тура и той ще се опита да се показа по най-хубавия вероятен метод на шампионатите предшестващи Уимбълдън.

Титлата си от предходната година ще пази и американецът Франсис Тиафо, който обаче досега не се радва на най-убедителната си акция през 2024 година. Тейлър Фриц и Бен Шелтън също допълват американското присъединяване, а немската аудитория ще се надява на мощно показване освен на Саша Зверев, само че и на финалиста от миналогодишното издание на шампионата Ян- Ленард Щруф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР